081 Manchester United Tröja Johnny

081 Manchester United Tröja Johnny

081 Manchester United Tröja Johnny

022 sveriges nya landslagströja Christ

Chelsea-chefen Lampard är ett stort fan av 24-åringen, som har gjort 88 mål och gjort 39 assist på 150 matcher för Leipzig, och är 'säker' på att Werner kommer att förbättra sina anfallsmöjligheter.
Maurizio Sarris sida är på jakt efter hans ersättare och har sikte på Lyon-spelaren Houssem Aouar.
Men de senaste rapporterna från Spanien tyder på att Chelsea inledningsvis kunde fokusera på den ogynnsamma Barcelonas mittfältare Coutinho som deras potentiella första värvning av sommaren.

Jadon Sancho är det mest uppmärksammade målet som är kopplat till en flytt till västra London medan Blues också siktar på en ny anfallare och defensiva värvningar förväntas.
Fiorentina -chefen Joe Barone gjorde erkännandet när han talade om framtiden för Chiesa, vars nuvarande kontrakt löper ut i juni 2022.
Chelsea funderar enligt uppgift på att köpa Philippe Coutinho i sommar men kan komma att möta Newcastle i en dragkamp.

Manchester United står inför en kamp om att värva Federico Chiesa i sommarens transferfönster efter att en Fiorentina-chef har erkänt att flera engelska klubbar knackar på dörren för att skriva på den 22-årige kantspelaren.
liverpool kläder barn RB Leipzig -forwarden, 24, hade kopplats till Bundesliga -mästarna men tog avstånd från spekulationer när han förklarade att han skulle bli 'mer frestad' av en flytt utomlands än en flytt till Bayern.
Tyskland Tröja

Chelsea kommer närmare Manchester Uniteds framtida Angel Gomes, enligt rapporter.
messi drakt Den 19-åriga mittfältaren har kontrakt utan kontrakt på Old Trafford nästa månad och kan komma att byta till en av de röda djävlarnas största rivaler i Premier League.
Manchester City, Liverpool och Chelsea har alla kopplats till Aouar under de senaste månaderna, men Le10sport säger att Juventus kan 'aktivera' ett tillvägagångssätt inom kort.

De röda djävlarna är en av många klubbar som är intresserade av den italienska landets anfallstalanger med Chelsea, Arsenal och Tottenham som också håller koll på ungen.
Werner såg osannolikt ut att komma till Stamford Bridge med Premier League -rivalerna Liverpool som favoriter för att säkra sin signatur.

Football mexico

LeonoraHu arsenal tröja RosalynBo

MilagrosL Atletico Madrid Trøje BereniceB

Beatrisxn Maglie Calcio A Poco Prezzo Jacquesqy

CarlotaBe magliette calcio EstelaBra

DorineSsu matchtröjor fotboll JoleneBar